Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line


Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.

Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.

AL - tlf.: 800 84 944Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.

Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.

System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.
 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Fet Hodebunn

Hei!

Jeg har et problem med hodebunnen min, eller så er det håret som lever sitt eget liv.

Håret blir hvertfall konstant fett og synes det kanskje kan lukte litt merkelig.

Jeg må vaske håret hver dag, og selv da synes jeg at håret blir fett utover dagen og kvelden. Er det noe jeg kan gjøre for å endre på dette og hva er grunnen til at det lukter?Håper du kan hjelpe!Mvh

TorsteinHei Det virker som du har en naturlig fet hodebunn. Et lite triks er å sjekke huden rett bak øret. Hvis huden der er fet har du nok en naturlig fet hodebunn. Er huden der 'normal' kan det hende at du bruker en for sterk shampo som tørrer ut hodebunnen. Huden vil da produsere mer fett og situasjonen kan bli verre og verre. Fet hodebunn skyldes at talgkjertlene produserer for mye talg. Fet hodebunn kan også være talgflodeksem som ofte kalles seborreisk eksem. Det arter seg svært individuellt men det kan ofte vise seg i form av utslett i hodebunnen, også rundt ørene og nesen. For mye talg kan gi irritasjon og kløe. Det blir heller langt fra bedre hvis en bruker feil shampo og spesiellt styling produkter som tetter igjen hodebunnen. Bruk derfor en mild shampo og ikke styling produker som kan tette igjen hodebunnen. Det er mange bra shampoer på markedet, Fungoral fra apotek er et bra produkt, vår favortt er NISIM (som også forebygger hårtap). Hvis det er store problemer kan kortisonoppløsninger som Daktacort eller Locoid, kan også ha gunstig effekt, men brukes kun i korte perioder.
 
Ekspert spørsmålet
Tina Merethe Holm

Tina Merethe Holm

Hårtap og hodebunnsproblemer

 

Tina har jobbet med problemer innenfor hårtap og hodebunnsproblemer i flere år  og svarer gjerne på de spørsmål du måtte sitte med innenfor hårtap og hodebunnsproblemer.


Spør din egen ekspert Klikk her


Tina Merethe Holm
v/NISIM Scandinavia AS
Gjerdrumsvei 12 G-H
0484 Oslo


E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Auster Salon & Academy
Nikita Hair
Adam og Eva
Hommelvik Frisørsenter
Dugg
Nikita Hair
Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Adam og Eva
Adam og Eva
Nikita Hair
H2 Frisør
Nikita Hair
Nikita Hair
Inch Frisør
Nikita Hair
Adam og Eva
H2 Frisør
Adam og Eva
H2 Frisør
Nikita Hair
Loud Hair
Blow Hairdressing
Studio Alf
Studio Alf
Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør