Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line


System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.

Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.

AL - tlf.: 800 84 944Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.

Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.

Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.
 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

hårtap

Hallo.

Jeg er 30 år og har lenge slitt med hårtap og veldig tynt hår. Jeg har hørt om et produkt fra Redken som heter Redken intra force, er det et produkt jeg burde prøve?

Kan kosten påvirke hårveksten og hvis ja, hva skal jeg evt spise mer av for å få mer eller fyldigere hår?

Hilsen MariaDiHydroTestosteron (DHT) er hovedgrunnen til genetisk hårtap og svakere og tynnere hår. DHT finnes både hos menn og kvinner og fører til at hårfolliklen ikke er i stand til å produsere hår gjennom en vanlig vekstfase. Hårfolliklen blir ute av stand til å ta til seg næringsstoffer på en normal måte – vekstfasen blir kortere og håret blir typisk tynnere og svakere i struktur. Det er dette som blir betegnet som hormonellt hårtap. Et normalt sundt kosthold vil i de fleste tilfeller gi hårsekken tilstrekkelig med næringsstoffer, men dette er ofte ikke nok til å unngå hårtap og tynnere hår. Kroppens helsetilstand er noe en relativ lett kan gjøre noe med, men det er mer vanskelig å påvirke den biologiske mekanismen i hodebunnen - det som ofte er hovedårsaken til at kvaliteten på håret blir forandret.

Redken kan fungere, det finnes også mange andre produkter som kan delvis øke blodsirkulasjonen og bedre vekstforholdene til hårsekken, her er et par Propecia, Rogaine, Arcon, Revivogen, Provillus. NISIM shampoen er også svært effektiv da den også nøtraliserer DHT i hodebunnen.
 
Ekspert spørsmålet
Tina Merethe Holm

Tina Merethe Holm

Hårtap og hodebunnsproblemer

 

Tina har jobbet med problemer innenfor hårtap og hodebunnsproblemer i flere år  og svarer gjerne på de spørsmål du måtte sitte med innenfor hårtap og hodebunnsproblemer.


Spør din egen ekspert Klikk her


Tina Merethe Holm
v/NISIM Scandinavia AS
Gjerdrumsvei 12 G-H
0484 Oslo


E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Nikita Hair
H2 Frisør
Studio Alf
Nikita Hair
Nikita Hair
Blow Hairdressing
Dugg
H2 Frisør
Loud Hair
Hommelvik Frisørsenter
Adam og Eva
Adam og Eva
Adam og Eva
Adam og Eva
Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Nikita Hair
Nikita Hair
Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Inch Frisør
Nikita Hair
Adam og Eva
H2 Frisør
Studio Alf
Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør