Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line
Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.

AL - tlf.: 800 84 944Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.

Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.

Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.

Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.


 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Spare til langt hår

Hei!
Da jeg var mindre ville gjerne ha MEGALANGT hår, men fikk aldri det, da håret ikke KUNNE bli lengre enn til litt lenger enn skulderen. Jeg fikk vite at det var fordi håret var veldig tykt, og det er det også.
Nå farger jeg håret, men det gjorde jeg ikke dengang.
For ikke så lenge siden fikk jeg vite at det finnes et produkt som får håret til å vokse veldig fort, og så fort at håret kan bli lenger enn det ellers ville blitt.
Finnes det et produkt som dette og i så fall, virker det?
Hilsen Pia EmilieHei
Alt hår på kroppen har en maks lengde, også hår som vokser på hodet. Hvor langt hår man kan spare til, handler hovedsakelig om hårets maks lengde og litt om hårkvalitet. Skader man håret mye, kan det hende at det vokser, men ikke blir langt fordi det slites av. Om håret er tykt eller fint, behøver ikke å ha noen invirkning på hvor langt det kan bli.
På markedet finnes det flere type produkter som kan hjelpe på hårveksten, men når håret sin maks lengde, vil det ikke kunne bli lengre. Men du kan muligens nå maks lengden litt fortere. Spør i frisør salonger hvilke produkter de har. På markedet finnes både tabletter for økt hårvekst, shampoo og produkter som forhindrer skadede tupper.

Når du ikke din drøm om langt hår, kanskje du skal vurdere exstension ( hårforlengelse) eller "Click on click off" hår som du kan sette inn og ta ut hver dag.

Generelle spare tips:

-Anvend god shampoo og conditioner tilpasset din hodebunn og ditt hår.

-Kur håret en gang i uken med en hårkur tilpasset ditt hår.

-Klipp håret jevnlig slik at du får vekk splittede tupper som gjør at håret slites. Håret bør klippes litt ca hver 8-12 uke. Hvor lenge man kan gå mellom hver klipp, er avhengig av hår kvaliteten.

- Når du sparer, unngå store fargeforandringer som helbleking, avfarging og gjentatte runder med striping av hele håret.

Lykke til.

Hilsen Elin Beatrice
 
Ekspert spørsmålet
Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik 

Hår ekspert.

Ekspert på hår, hårpleie, hodebunn og styling. 

Jobber som Learning Manager og reiser rundt i hele landet som kursholder.

Har over 10 års erfaring fra bransjen som frisør og har jobbet med brud, mote, foto, reklame,  og  Oslo Fashionweek / København Fashionweek

 

Kan svare på spørsmål om hår, hodebunn og hårstyling.

 


Spør din egen ekspert Klikk her

E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Blow Hairdressing
H2 Frisør
Nikita Hair
Loud Hair
Nikita Hair
Adam og Eva
Hommelvik Frisørsenter
Studio Alf
Adam og Eva
Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Nikita Hair
H2 Frisør
Nikita Hair
Inch Frisør
Nikita Hair
H2 Frisør
Nikita Hair
Adam og Eva
Studio Alf
Nikita Hair
Adam og Eva
Nikita Hair
Dugg
Auster Salon & Academy
Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør