Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line
Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.

Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.

Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.

AL - tlf.: 800 84 944

Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.

Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.
 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Fra mørk til aske blond farge

Hei. Jeg har langt, naturlig mørk brunt hår, og ønsker en ask-blond/brun farge og lurer på om dette er mulig. Jeg har litt rødskjær i håret, og ønsker ikke at håret skal bli oransj eller gult. Legger med et bilde av min naturlige farge, samt tre bilder av hvordan jeg ønsker å ha det.
Hei

Ut i fra bildene du har lagt ved, må jeg desverre svare at fargen du ønsker ikke er så lett å få til på ditt hår. Fargen du ønsker er lysere og kaldere enn ditt hår. For å nå en lysere tone, må håret alltid gjennom en lysnings prosess. I denne prosessen kommer de varme fargene ekstra godt frem, som gul,orange og rød. Håret er bygget opp av gule og røde pigmenter og det "elsker" å ha en varm farge.

Selv om det er et vanskelig prosjekt å få håret ditt til å bli den kalde aske blonde tonen du ønsker, antar jeg at det ikke er helt umulig å få noe som ligner. Jeg tror den beste varianten er å ta mange striper, disse vil bli litt gulaktige og man behøver derfor å sette en kald tone over. Dette bør du gjøre hos frisøren, gjør du noe feil i stripe prosessen kan du risikere at fargen blir ujenv, håret kan knekke av eller det ikke får det rette utgangspunktet. Med toningen som skal settes over stripene er det veldig viktig at rett farge blir valgt, hvis ikke kan du få ujevn farge eller uønset tone som grønt. Så et slikt oppdrag anbefaler jeg på det sterkeste å overlate til en fagperson.Når du har fått fargen du ønsker, krever det litt ekstra innsats for å bevare den kald. De kalde pigmentene sitter ikke så godt i håret og vaskes relativt fort ut. Etter du har vært hos frisøren anbefaler jeg at du bruker fargeoppfriskende produkt hjemme ca en gang per. uke eller en gang annenhver uke, kommer an på produktet. Det finnes flere type produkter for dett som diverse shampooer med fargepigmenter eller Wella Color Fresh 0/6 som er en svært lett toning/en godt pigmentert shampoo. Den kan du bruke en gang annenhver uke for å bevare en kald og glansfull tone på håret.Lykke til med fargen.

Vennlig hilsen Elin Beatrice
 
Ekspert spørsmålet
Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik 

Hår ekspert.

Ekspert på hår, hårpleie, hodebunn og styling. 

Jobber som Learning Manager og reiser rundt i hele landet som kursholder.

Har over 10 års erfaring fra bransjen som frisør og har jobbet med brud, mote, foto, reklame,  og  Oslo Fashionweek / København Fashionweek

 

Kan svare på spørsmål om hår, hodebunn og hårstyling.

 


Spør din egen ekspert Klikk her

E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Nikita Hair
H2 Frisør
Studio Alf
Nikita Hair
Adam og Eva
Nikita Hair
Dugg
Loud Hair
Inch Frisør
Hommelvik Frisørsenter
Auster Salon & Academy
Auster Salon & Academy
Nikita Hair
Nikita Hair
Adam og Eva
H2 Frisør
Studio Alf
Adam og Eva
Nikita Hair
Adam og Eva
Nikita Hair
Nikita Hair
H2 Frisør
Adam og Eva
Blow Hairdressing
Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør