Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line






System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.







NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.

Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.





Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.

Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.





Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.



AL - tlf.: 800 84 944



Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.

Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.


 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Uregjerlige krøller

Hei.



Jeg har krøllete, langt hår. Det kan være ganske vanskelig å håndtere det,siden jeg bare kan gå med løst hår etter at jeg har dusjet, siden det blir så krusete og står til alle kanter. Når jeg børster håret forsvinner jo krøllene og håret mitt står rett ut i alle kanter. Et annet problem er at den forrige frisøren jeg var med klippte opp håret mitt, så det ble verre. Jeg opplever ofte at frisører ikke vet hvordan de skal klippe og håndtere krøllet hår og det er ikke ofte jeg blir fornøyd etter å ha vært med frisøren. Jeg lurte på hva jeg kan gjøre for at håret mitt skal bli mindre krusete? Kan du anbefale en kur eller et produkt? Hva kan jeg gjøre hvis jeg vil gå med løst hår uten å dusje hver dag? Vet du om noen frisører som kan mye om krøller? Noen tips til krøllet hår?





Hei

Hår med mye krøller kan være en utfordring å temme, det lever som oftest sitt eget liv. For håret ditt er er det veldig viktig med gode pleie produkter. Produkter med fuktighet og anti frizz effekt pleier å være det som passer best til din hårtype. Her kan jeg anbefale SP Smoothen Shampoo, SP Smoothen Conditioner og SP Smoothen Mask. Du kan prøve å bruke mask som et leave in produkt, ikke skylle den ut. Jeg vet at mange med lignende krøller synes det fungerer godt for å få en bedre kontroll på håret.Er ikke dette løsningen for deg, anvend masken som en hårkur og skyll den ut etter ca 10 minutter. Som styling kan du få en god effekt av produkter med olje konsistens. Slik du har erfart blir krøllete hår veldig brusete når du børster det, derfor anbefaler jeg deg å kun børste håret før du vasker det. Man må ikke børste håret hver dag. Håret ditt vil bli mer brusete hvis du tar striper/ lysner fargen, så det frarådes. Når du er hos frisøren og skal klippe håret, er det viktig at ikke frisøren skjærer eller bruker uttynnings teknikk i håret ditt, dette gjør at det bruser seg ekstra mye etterhvert. Ditt hår fungerer antagelig best når det er ganske lik lengde og kun tuppene klippes. Men du bør klippe tuppene jevnlig, hver 6-8 uke. Møt opp personlig når du skal bestille time hos frisøren og be om en konsultasjon før du setter opp timen. Forklar frisøren problemet ditt og erfaringene du har fra tidligre salongs besøk, spør frisøren hvordan den tenker er best å klippe ditt hår. Fortell at du er skeptisk til skjæring, uttynning og oppklipping i håret. Hvis frisører mener at disse teknikkene er nødvendig, anbefaler jeg deg å ikke sette opp time hos denne frisøren, men prøve et annet sted.

Jeg anbefaler deg også å være forsiktig med bruken av varme verktøy som strekketang og krølltang, dette gjør at håret på sikt bruser seg enda mer fordi det blir skadet. Er du mye i sola, er det veldig viktig for ditt hår at du bruker gode produkter og er flink til å bruke hårkur. Sola skader håret og gjør at det bruser seg ekstra.



Jeg ser på bildet du har lagt ved at du har en nydelig farge på håret som fremhever øynene dine veldig fint og krøllene dine er kjempe fine når de er samlet Jeg er sikker på at hvis du er flink til å pleie håret med gode produkter og klipper det jevlig, vil det på sikt bli lettere å holde det slik du ønsker.

Ønsker deg riktig lykke till.

Hilsen

Elin Beatrice
 
Ekspert spørsmålet
Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik 

Hår ekspert.

Ekspert på hår, hårpleie, hodebunn og styling. 

Jobber som Learning Manager og reiser rundt i hele landet som kursholder.

Har over 10 års erfaring fra bransjen som frisør og har jobbet med brud, mote, foto, reklame,  og  Oslo Fashionweek / København Fashionweek

 

Kan svare på spørsmål om hår, hodebunn og hårstyling.

 


Spør din egen ekspert Klikk her





E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Nikita Hair
Inch Frisør
Nikita Hair
Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Dugg
H2 Frisør
Studio Alf
Adam og Eva
Adam og Eva
Auster Salon & Academy
Loud Hair
Adam og Eva
Adam og Eva
Nikita Hair
Nikita Hair
Blow Hairdressing
Hommelvik Frisørsenter
Studio Alf
Nikita Hair
H2 Frisør
Nikita Hair
Nikita Hair
H2 Frisør
Nikita Hair
Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør