Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line
Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.

NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.

Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.AL - tlf.: 800 84 944

Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.

System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.


 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Naturlige farge forskjeller

Hei! Jeg er ei jente på 13 år. Jeg har problemer med hårfargen min selv om jeg ALDRI har farget det eller stripet det. Det er utrolig mørkt på toppen + at jeg har veldig mange forskjellige "naturlige farger".På torsdag skal jeg stripe det lysere + klippe det (utrolig slitt)... Men jeg lurer på om det er noe jeg kan gjøre for å få det lysere på toppen utenom å farge det? om det er noe hårpleie som hjelper foreksempel.Jeg retter håret veldig mye (Jeg har egentlig krøller, men det er retta på bildene), men folk sier at håret skal bli lysere av det.. men jeg føler at det håret mitt bare blir mørkere og mørkere.- Noen tips??? + at ettersom jeg har krøller+bølger så vet jeg ikke hvordan jeg skal style håret..


HeiLangt hår har som oftest forskjellige farger. Det er svært vanlig at håret i bunnen er mørkere og det i spisser og lengder er lysere. Dette skyldes at håret i spisser og lengder har opplevd sommer sol som har gjort at det har blitt lysere. Mye bruk av varme verktøy som strekketang kan også gjøre at håret blir litt lysere, men denne effekten intreffer mer på skadet hår og farget hår. Sundt og friskt hår opplever i svært liten grad farge endring av varme verktøy. Du fortelelr at håret ditt bare blir mørkere og mørkere, når man er i tenårene er det svært vanlig at hår fargen og hår kavliteten endres. Håret blir ofte mørkere og litt tykkere. Noen kan også oppleve at naturlig slett hår blir krøllete eller omvendt at naturlig krøllete hår blir slett.

I dag er det dessuten veldig trendy å ha mørkere farge i bunnen og lysere i spisser lengder :)

For at håret skal bli lysere må det enten lysnes med farge/ bleking eller utsettes for sol.Pleie produkter kan ikke lysne håret. Når håret lysnes blir det også skadet og porøst. Spesielt lysning forårsaket av solen skader håret veldig. For å unngå unødvenig mye skade anbefaler jeg hårkur en gang pr.uke.

Så heldig du er som har naturlig krøllete hår, det er det mange som drømmer om :) Det er litt vanskelig å gi konkrete styling tips uten å ha sett håret ditt, men generelle styling tips for krøller kommer sikkert også godt med:

- Mye bruk av glattetang skader håret og gir mer brusete

krøller.

- Klipp håret gjevnlig ca hver 8-12. uke.

- For at krøllen skal være spenstig og glansfull, må håret ha rett mengde fuktighet og proteiner. Kur håret en gang pr.uke med en god kur tilpasset dine krøllers behov.

- Ikke blås håret tørt med føner. Krøller er stort sett penest når de får luft tørke, alternativt tørk håret med føner med diffuser på lav varme og lav styrke.

- Ikke gre håret for mye, krøllene bruser seg ofte. Gre håret før du skal vaske det, ikke etter at du har vasket det.

- Bruk styling produkter for krøllete hår, påfør i nyvasket håndkletørret hår ved å klemme produktet inn i håret. Det er mange fine styling kremer for krøller som for eksempel SP Polished Waves.

- Ønsker du ekstra glansfulle krøller kan du anvende et glansgivende produkt når håret er tørt. Er krøllene brusete, er "olje" baserte produkter fine som for eksempel Sassoon Diamond Polish. Behøver du bare ekstra glans, spray over en lett glans spray som Wella Shimmer Delight.Jeg ønsker deg riktig lykke til hos frisøren, du blir sikkert veldig fin.Vennlig hilsen

Elin Beatrice


 
Ekspert spørsmålet
Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik 

Hår ekspert.

Ekspert på hår, hårpleie, hodebunn og styling. 

Jobber som Learning Manager og reiser rundt i hele landet som kursholder.

Har over 10 års erfaring fra bransjen som frisør og har jobbet med brud, mote, foto, reklame,  og  Oslo Fashionweek / København Fashionweek

 

Kan svare på spørsmål om hår, hodebunn og hårstyling.

 


Spør din egen ekspert Klikk her

E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

H2 Frisør
Adam og Eva
Dugg
Adam og Eva
Nikita Hair
H2 Frisør
Blow Hairdressing
Hommelvik Frisørsenter
Nikita Hair
Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Auster Salon & Academy
Adam og Eva
Nikita Hair
Loud Hair
Nikita Hair
H2 Frisør
Nikita Hair
Adam og Eva
Nikita Hair
Studio Alf
Nikita Hair
Studio Alf
Nikita Hair
Inch Frisør
Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør