Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line
Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.

Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.

Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.

NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.AL - tlf.: 800 84 944

Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.

Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.

Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.


 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

Farge og bølger

Hei.

Jeg har farget håret mitt i mange år, først brunt, og nå det siste året: tilbake til blondt.

Jeg har vanligvis et naturlig fall/bølger i håret, men det siste halvåret har jeg omtrent mistet det helt. Det er nesten blitt rett istedenfor, noe det ikke var før.

Jeg kan vell også nevne at jeg har hår til brystet, så det er ganske langt, men slik har jeg også hatt det de siste årene.Hvorfor har jeg ikke fallet/bølgene lenger, og hvordan kan jeg få det tilbake?Tusen takk :)HeiDet er ikke uvanlig at håret endrer struktur. Endringene kan være av naturlige årsaker eller at håret er blitt skadet.Ved farge forandringer som du beskriver blir håret skadet, dette kan føre til endring i hårets struktur. Man kan oppleve at bølger og krøller blir slappe og delvis kan forsvinne. Har håret mistet sine bølger/krøller fordi det er skadet er det en mulighet at riktig hårpleie kan få spensten tilbake. For at krøller/bølger skal ha en fin spenst må håret ha en riktig mengde med proteiner og fuktighet. Den helt rette kombinasjonen varierer fra hår til hår. Forslag til produkter som kan passe er System Professional: Hydrate Shampoo, Repair Conditioner og Repair Mask. Anvend hårkur en gang pr.uke.

Håret går i sykluser som varer i ca 7 år og håret kan endre seg når hormon balansen forandres. I forbindelse med graviditet og barne fødsel er det svært mange som opplever at håret forandres. Det er også veldig vanlig at håret endres i pubertets alderen når man er mellom ca 12-16 år. Hårkvaliteten er som oftest på sitt aller sterkeste og beste i begynnelsen av 20 årene og endrer seg gradvis når vi blir eldre, som oftest er ikke dette merkbart før man blir ca 40 år.

Blir håret annerledes av naturlige årsaker, er det lite man kan gjøre. Du kan eventuelt ta en struktur endring (permanent), men med såpass langt hår som du har forsvinner det ofte lett ut av håret fordi det blir for tungt. Hvis du fremdeles har litt fall i håret, kanskje det kan hjelpe å klippe det litt kortere og klippe det opp litt for å gjøre det lettere. Det finnes også mange styling produkter som fremhver krøller og bølger som for eksempel Wella Professionals Styling Create Carhacter.Lykke til.

Hilsen Elin Beatrice
 
Ekspert spørsmålet
Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik

Elin Beatrice Nøstvik 

Hår ekspert.

Ekspert på hår, hårpleie, hodebunn og styling. 

Jobber som Learning Manager og reiser rundt i hele landet som kursholder.

Har over 10 års erfaring fra bransjen som frisør og har jobbet med brud, mote, foto, reklame,  og  Oslo Fashionweek / København Fashionweek

 

Kan svare på spørsmål om hår, hodebunn og hårstyling.

 


Spør din egen ekspert Klikk her

E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Adam og Eva
Adam og Eva
Adam og Eva
Inch Frisør
Nikita Hair
Blow Hairdressing
Studio Alf
H2 Frisør
Hommelvik Frisørsenter
Studio Alf
Dugg
H2 Frisør
Adam og Eva
Auster Salon & Academy
Nikita Hair
Loud Hair
H2 Frisør
Nikita Hair
Nikita Hair
Nikita Hair
Nikita Hair
Adam og Eva
Nikita Hair
Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør