Hair.no Norges bedste hår og mode portal


banner


dotted_line
System Professional tilbyder individuelle hårplejeprodukter til udvalgte saloner over hele verden.

Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.Tigi består av 5 produktserier: Bed Head til de motebevisste, innovative og unge. Catwalk til de klassiske, elegante og stilfulle. S-factor, som er en luksus hårpleieserie. Love peace and the planet og sist, men ikke minst Rockaholic.AL - tlf.: 800 84 944

Med Sassoon Professional har Sassoon Creative Team udviklet en holistisk serie af hårpleje og stylingprodukter som lever op til Sassoons filosofi om at arbejde med hår i dets naturlige tilstand.

Wella er en førende leverandør af hårplejeprodukter til frisøren. De udvikler hele tiden nye produkter i tæt samarbejde med frisørerne.

Nå består FUDGE merkevaren av over 100 produkter og kan konkurrere i alle kategorier.

Sebastian har adskillige hårpleje og stylingserier, til forskellige hårtyper, personligheder og behov.

NIOXINs hårplejeserie behandler hovedbunden og hårstrået og optimerer derigennem tykkelsen af håret.


 
Ekspert spørsmålet   Del på Facebook

Tips en venn

God frisør

Hei.

Hvordan kan jeg som person bli en god frisør, jeg vet det med å tenke nytt å alt det der, men å bli virkelig flink med yrket, lønner det seg å øve mye med hår, osv ?

Hva kan jeg gjøre i tilegg til å klippe hår, og tjene godt?

Lønner det seg å starte sin egen butikk? hva er positivt og hva er neggativt ?Hei!Hvordan man blir en god frisør er som regel opp til deg selv, noe som kan bidra er å holde seg godt oppdatert innenfor hva som er moderne, og kurse seg godt.

En frisør er aldri utlært så man kan alltid bli bedre, det gjelder bare å ha fokuse sitt på at man skal bli god, og gjøre de inngrepene som må til for å oppnå å bli en best mulig oppdatert frisør.Kundene er som regel glad i en frisør som forteller dem litt hvordan hun/han mener håret deres burde være, vi er trossalt fagpersonen i situasjonen, og bør/skal vite dette.

Men det gjelder også å være ydmyk og inntressert i å høre hva de ønsker, slik at du ikke overkjører kunden.I tilegg til å klippe hår kan du jo jobbe med farge ,styling og mersalg av produkter, slik tjener man penger i bransjen, vær flink å anbefale riktige produkter til kunden , så kommer kunden offtes igjen også.I forhold til å starte sin egen salong kan det være lurt å ha såpass stor kundekrets at du hvet at du kommer til å lykkes.Annet en det , må man bare forsette med den gode jobben , gjøre kunden fornøyd, så du får han/henne tilbake i stolen. Gjerne book ny time på slutten av timen, så er du sikkret!:D
 
Ekspert spørsmålet
Tina Beate Ramsvik

Tina Beate Ramsvik

Tina Beate Ramsvik jobber som frisør hos DUGG Frogner.

Tina er utdannet frisør, og har tidligere jobbet som faglig leder. Hun har også jobbet med styling i forhold til foto og andre tilstelninger. Hun flere priser fra konkurranse-friseringen, og har deltatt i blant annet NM, Midt-Norge-mesterskapet, samt andre fylkeskonkurranser.

Tina har jobbet innenfor frisørfaget i 6 år og ser ikke på jobben sin som bare en "jobb", men også en livsstil. Hun er svært opptatt av å utvikle seg som frisør og er derfor svært delaktig i kurs innenfor faget.

Generelt har Tina bred erfaring innenfor klipp, styling, brudestyling, farge og hår generelt. Som frisør er hun svært opptatt av kreativitet samt ekspertise og utvikling innen faget.

Tina svarer gjerne på spørsmål du måtte ha!

 

 

 

 

 

 

 

 


Spør din egen ekspert Klikk her

E-post
passord
Husk passord
Navn
E-post


Hairworld

Striper
Sølvfarge
Hjemmefarging
RØD/BRUN
Ombre
Nyt spørgsmål
Striper
Extensions

Nikita Hair
Nikita Hair
Auster Salon & Academy
Studio Alf
Studio Alf
Loud Hair
Inch Frisør
Nikita Hair
Nikita Hair
Adam og Eva
Hommelvik Frisørsenter
Nikita Hair
Adam og Eva
Adam og Eva
H2 Frisør
Adam og Eva
H2 Frisør
Nikita Hair
Nikita Hair
Dugg
Nikita Hair
Blow Hairdressing
Auster Salon & Academy
Nikita Hair
H2 Frisør
Tina Beate Ramsvik
Tina Beate Ramsvik
Hår Ekspert
Spør

Kathrine Speikland
Kathrine Speikland
Hår Ekspert
Spør

Charlotte Granlund
Charlotte Granlund
Hår Ekspert
Spør

Elin Beatrice Nøstvik
Elin Beatrice Nøstvik
Hår Ekspert
Spør

Tina Holm
Tina Holm
Hårtap og hodebunns problemer
Ekspert
Spør